Prime Minister's Office
Mr. Ross McInnes, Group Chairman of SAFRAN calls on PM
20 APR 2023 5:27PM by PIB Delhi
Mr. Ross McInnes, the Group Chairman of SAFRAN had called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi yesterday.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Yesterday, Mr. Ross McInnes, the Group Chairman of SAFRAN called on the PM Narendra Modi. Fast growing Indian aviation market provides immense scope for companies working in this sector. They also discussed technological partnership with Safran in defence and space.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সাফরানগী গ্রুপ চিয়ারমেন রো ম্যাকিনেসনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
20 APR 2023 5:27PM by PIB Imphal
ঙরাং সাফরানগী গ্রুপ চিয়ারমেন রো ম্যাকিনেসনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙরাং সাফরানগী গ্রুপ চিয়ারমেন রো ম্যাকিনেসনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।য়াংনা চাউখৎলক্লিবা ভারতকী এভিএসন মার্কেতনা সেক্তর অসিদা থবক তৌরিবা কম্পনিশিংদা খুদোংচাবশিং পীরি।দিফেন্স অমসুং স্পেসকী লমদা সাফরানগা তেক্নোলোজিগী মতেং পীন্নবা মখোয়না খন্নখি”।