Prime Minister's Office
PM lauds Surat Saree Walkathon
20 APR 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Surat Saree Walkathon which was organized jointly by Surat Municipal Corporation & Surat Smart City Development Ltd.
In response to a tweet thread by Darshana Jardosh, the Prime Minister said;
"Surat Saree Walkathon is a laudatory effort to popularise India's textile traditions."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুরত সারী ৱাকাথোনবু থাগৎখ্রে
20 APR 2023 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুরত সারী ৱাকাথোনবু থাগৎখ্রে। মসিদি সুরত ম্যুনিসিপাল কোর্পরেসন অমসুং সুরত স্মার্ত সিতী দিভেলপমেন্ত লিমিতেদনা পুন্না শীনমিন্নবনি।
দর্শনা জার্দোশকী ত্বীত থ্রেদ অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খিঃ
“সুরত ৱাকাথোন অসি ভারতকী তেক্সতাইলগী চৎনবীশিংবু মীয়াম্না পাম্বা হেনগৎহন্নবা পাংথোকপা থাগৎনিংঙাই ওইবা থৌরম অমনি”।