Prime Minister's Office
PM lauds Surat Saree Walkathon
20 APR 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Surat Saree Walkathon which was organized jointly by Surat Municipal Corporation & Surat Smart City Development Ltd.
In response to a tweet thread by Darshana Jardosh, the Prime Minister said;
"Surat Saree Walkathon is a laudatory effort to popularise India's textile traditions."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘চুৰাট শাড়ী ৱাকাথন’ক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
20 APR 2023 9:40AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘চুৰাট পৌৰ নিগম’ আৰু ‘চুৰাট স্মাৰ্ট চিটী ডেভেলপমেণ্ট লিমিটেড’-য়ে যুটীয়াভাৱে আয়োজন কৰা ‘চুৰাট শাড়ী ৱাকাথন’ক প্ৰশংসা কৰিছে।
দৰ্শনা জাৰ্দোশৰ এলানি ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"চুৰাট শাড়ী ৱাকাথন’ হৈছে ভাৰতৰ বস্ত্ৰশিল্প পৰম্পৰাক জনপ্ৰিয় কৰাৰ এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা।"