ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୁରତ ଶାଢୀ ୱାକାଥନକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 APR 2023 6:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ସୁରତ ନଗର ନିଗମ ଓ ସୁରତ ସ୍ମାର୍ଟ ସିଟି ଡେଭେଲପମେଣ୍ଟ ଲିମିଟେଡଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ମିଳିତ ଭାବେ ଆୟୋଜିତ ସୁରତ ଶାଢୀ ୱାକାଥନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଦର୍ଶନା ଜରଦୋଶଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାରତର ବସ୍ତ୍ର ପରମ୍ପରାକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ ସୁରତ ଶାଢୀ ୱାକାଥନ ଏକ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ପଦକ୍ଷେପ ।”

Prime Minister's Office
PM lauds Surat Saree Walkathon
20 APR 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Surat Saree Walkathon which was organized jointly by Surat Municipal Corporation & Surat Smart City Development Ltd.
In response to a tweet thread by Darshana Jardosh, the Prime Minister said;
"Surat Saree Walkathon is a laudatory effort to popularise India's textile traditions."