Prime Minister's Office
PM shares Anju Bobby George's article regarding Mann ki Baat
19 APR 2023 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Vice President of Athletics Federation of India, Ms Anju Bobby George regarding Mann ki Baat developing as a platform to celebrate sports achievement of the nation.
The Prime Minister tweeted :
"Vice President of Athletics Federation of India, @anjubobbygeorg1 writes how #MannKiBaat has become a platform where the country's achievements on the sports front are brought to light."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কি বাত সন্দৰ্ভত অঞ্জু ববী জৰ্জৰ এটি প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
19 APR 2023 6:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় এথলেটিকছ ফেডাৰেচনৰ উপ-সভাপতি শ্ৰীমতী অঞ্জু ববী জৰ্জে 'মন কি বাত'ক লৈ লেখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে। দেশৰ ক্ৰীড়া ক্ষেত্ৰৰ সাফল্য উদযাপনত 'মন কি বাত'-এ কিমান গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা গ্ৰহণ কৰিছে সেই বিষয়ে এই প্ৰবন্ধত উল্লেখ কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"ভাৰতীয় এথলেটিকছ ফেডাৰেচনৰ উপ-সভাপতি @anjubobbygeorg1-এ তেওঁৰ প্ৰবন্ধত দেশৰ ক্ৰীড়া ক্ষেত্ৰৰ সাফল্য পোহৰলৈ অনা #MannKiBaat কিদৰে এখন মঞ্চ হৈ পৰিছে সেয়া উল্লেখ কৰিছে।"