Prime Minister's Office
PM shares Anju Bobby George's article regarding Mann ki Baat
19 APR 2023 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Vice President of Athletics Federation of India, Ms Anju Bobby George regarding Mann ki Baat developing as a platform to celebrate sports achievement of the nation.
The Prime Minister tweeted :
"Vice President of Athletics Federation of India, @anjubobbygeorg1 writes how #MannKiBaat has become a platform where the country's achievements on the sports front are brought to light."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ କି ବାତ ସମ୍ପର୍କରେ ଅଞ୍ଜୁ ବବି ଜର୍ଜଙ୍କ ପ୍ରବନ୍ଧ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 APR 2023 10:44AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ଆଥଲେଟିକ ମହାସଂଘର ଉପସଭାପତି ସୁଶ୍ରୀ ଅଞ୍ଜୁ ବବି ଜର୍ଜଙ୍କ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧରେ ମନ କି ବାତ ଦେଶର କ୍ରୀଡା ସଫଳତାକୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିବାର ଏକ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ଭାବେ ବିକଶିତ ହୋଇଥିବା ସମ୍ପର୍କରେ ଲେଖାଯାଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତୀୟ ଆଥଲେଟିକ ମହାସଂଘର ଉପସଭାପତି @anjubobbygeorg1 ଲେଖିଛନ୍ତି କିପରି #MannKiBaat ଏପରି ଏକ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ପାଲଟି ଯାଇଛି, ଯେଉଁଠି ଦେଶର କ୍ରୀଡା ସଫଳତାକୁ ଲୋକଲୋଚନକୁ ଅଣାଯାଇଛି ।”