প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অঞ্জু বোবি জর্জগী মন কি বাতকী আর্তিকল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
19 APR 2023 6:43PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিগী শান্ন-খোৎনবগী মাইপাকপশিং হরাওবা ফোঙদোক্নবা মফম অমা ওইনা মন কি বাত শীজিন্নবগী মতাংদা এথলেতিক্স ফেদেরেসন ওফ ইন্দিয়াগী ভাইস প্রসিদেন্ত অঞ্জু বোবি জর্জনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লৈবাক অসিগী শান্ন-খোৎনবগী মাইপাকপশিং খঙহন্নবা কমদৌনা #MannKiBaat মফম অমা ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা এথলেতিক্স ফেদেরেসন ওফ ইন্দিয়াগী ভাইস প্রসিদেন্ত @anjubobbygeorg1 না ইখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM shares Anju Bobby George's article regarding Mann ki Baat
19 APR 2023 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Vice President of Athletics Federation of India, Ms Anju Bobby George regarding Mann ki Baat developing as a platform to celebrate sports achievement of the nation.
The Prime Minister tweeted :
"Vice President of Athletics Federation of India, @anjubobbygeorg1 writes how #MannKiBaat has become a platform where the country's achievements on the sports front are brought to light."