Prime Minister's Office
PM shares highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening
14 APR 2023 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening at Union Minister of State, Dr. L. Murugan’s residence in New Delhi. Shri Modi also shared a video clip of the Tamil New Year Celebration programme.
The Prime Minister tweeted;
“Here are highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হৌখিবা নুমিদাংৱাইরমদা পাংথোকখিবা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা তামিলগী অনৌবা চহি হৌবা থৌরম অমগী মরুওইবশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
14 APR 2023 9:32AM by PIB Imphal
হৌখিবা নুমিদাংৱাইরমদা নিউ দিল্লিদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর এল. মুরুগানগী য়ুমদা পাংথোকখিবা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা তামিলগী অনৌবা চহি হৌবা থৌরম অমগী মরুওইবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। তামিলগী অনৌবা চহি হৌবা থৌরমগী ভিদিও মতেক অমসু প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হৌখিবা নুমিদাংৱাইরমদা পাংথোকখিবা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা তামিলগী অনৌবা চহি হৌবা থৌরম অমগী মরুওইবশিং মফম অসিদা লৈরে…”