Prime Minister's Office
PM shares highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening
14 APR 2023 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening at Union Minister of State, Dr. L. Murugan’s residence in New Delhi. Shri Modi also shared a video clip of the Tamil New Year Celebration programme.
The Prime Minister tweeted;
“Here are highlights from a memorable Tamil New Year Celebration programme last evening…”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যোৱা সন্ধিয়া আয়োজিত তামিল নৱবৰ্ষ উদযাপন কাৰ্যসূচীৰ কেইটামান স্মৰণীয় মুহূৰ্ত শ্বেয়াৰ কৰে
14 APR 2023 9:32AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যোৱা সন্ধিয়া নতুন দিল্লীত কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী ড০ এল মুৰুগানৰ বাসভৱনত আয়োজিত তামিল নৱবৰ্ষ উদযাপন কাৰ্যসূচীৰ কেইটামান স্মৰণীয় মুহূৰ্ত শ্বেয়াৰ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে তামিল নৱবৰ্ষ উদযাপন কাৰ্যসূচীৰ এটা ভিডিঅ' ক্লিপো শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"যোৱা সন্ধিয়া আয়োজিত তামিল নৱবৰ্ষ উদযাপন কাৰ্যসূচীৰ কেইটামান স্মৰণীয় মুহূৰ্ত ইয়াত শ্বেয়াৰ কৰা হৈছে..."