Prime Minister's Office
PM appreciates dedication of HPCL’s LPG Bottling Plant to nation at Goalpara, Assam
13 APR 2023 10:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the dedication of HPCL’s LPG Bottling Plant to the nation at Goalpara, Assam and said that this will greatly help consumers in Assam, Tripura and Meghalaya.
In response to a tweet thread by the Union Minister of State for Petroleum and Natural Gas, the Prime Minister said;
"This will greatly help consumers in Assam, Tripura and Meghalaya."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসমগী গোলপারাদা লৈবা HPCLগী LPG বোত্তলিং প্লান্তপু লৈবাক্কী মফমদা খুৎশিন্নখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 APR 2023 10:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসমগী গোলপারাদা লৈবা HPCLগী LPG বোত্তলিং প্লান্তপু লৈবাক্কী মফমদা খুৎশিন্নখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং মসিনা অসম, ত্রিপুরা অমসুং মেঘালয়গী কঞ্জ্যুমরশিংদা মশক থোক্না তেংবাংগনি হায়খ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রীগী ত্বীত অমগা পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
"মসিনা অসম, ত্রিপুরা অমসুং মেঘালয়গী কঞ্জ্যুমরশিংদা মশক থোক্না তেংবাংগনি "