প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এইচপিচিএল’-ৰ অসমৰ গোৱালপাৰাস্থিত ‘এলপিজি বটলিং প্ৰকল্প’টো ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰতি উচৰ্গা কৰা কাৰ্যক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
13 APR 2023 10:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘এইচপিচিএল’ৰ অসমৰ গোৱালপাৰাস্থিত ‘এলপিজি বটলিং প্ৰকল্প’টো ৰাষ্ট্ৰলৈ উৎসৰ্গা কৰা কাৰ্যৰ প্ৰশংসা কৰে, আৰু কয় যে ই অসম, ত্ৰিপুৰা আৰু মেঘালয়ৰ উপভোক্তাসকলক যথেষ্ট সহায় কৰিব।
কেন্দ্ৰীয় পেট্ৰ'লিয়াম আৰু প্ৰাকৃতিক গেছ দপ্তৰৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰীগৰাকীৰ এলানি ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰী কয়;
"ই অসম, ত্ৰিপুৰা আৰু মেঘালয়ৰ উপভোক্তাসকলক যথেষ্ট সহায় কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM appreciates dedication of HPCL’s LPG Bottling Plant to nation at Goalpara, Assam
13 APR 2023 10:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the dedication of HPCL’s LPG Bottling Plant to the nation at Goalpara, Assam and said that this will greatly help consumers in Assam, Tripura and Meghalaya.
In response to a tweet thread by the Union Minister of State for Petroleum and Natural Gas, the Prime Minister said;
"This will greatly help consumers in Assam, Tripura and Meghalaya."