Prime Minister's Office
PM acknowledges the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker
08 APR 2023 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi acknowledged the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker.
In a tweet thread Union Minister of Youth Affairs and Sports, Shri Anurag Thakur informed about the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker.
Responding to the tweet threads by Union Minister, the Prime Minister said;
"This will be advantageous for the athletes, support staff, officials and others."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খেলো ইন্দিয়া সর্তিফিগেদশিং দিজিলোক্করদা য়াওহনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
08 APR 2023 11:29AM by PIB Imphal
খেলো ইন্দিয়া সর্তিফিগেদশিং দিজিলোক্করদা য়াওহনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
খেলো ইন্দিয়া সর্তিফিগেদশিং দিজিলোক্করদা য়াওহনবগী মতাংদা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরনা ত্বিৎ থ্রিদ অমদা ফোংদোকখি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ত্বিৎ থ্রিদশিংদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা শান্নরোয়শিং, মতেং পাংবা স্তাফশিং, ওফিসিএলশিং অমসুং অতোপ্পশিংদা খুদোংচাবা পীরগনি”।