প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ডিজিলকাৰৰ সৈতে খেলো ইণ্ডিয়া চাৰ্টিফিকেটৰ সমন্বয়ক স্বীকাৰ কৰে
08 APR 2023 11:29AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডিজিলকাৰৰ সৈতে খেলো ইণ্ডিয়া চাৰ্টিফিকেটৰ সমন্বয়ক স্বীকাৰ কৰিছে।
যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া বিভাগৰ কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰে এটা টুইট থ্ৰেডত ডিজিলকাৰৰ সৈতে খেলো ইণ্ডিয়া চাৰ্টিফিকেটৰ সমন্বয়ৰ বিষয়ে অৱগত কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীজনৰ সেই টুইট থ্ৰেডৰ প্ৰতিক্ৰিয়া কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"এয়া এথলীট, সহযোগী ষ্টাফ, বিষয়া আৰু অন্যান্যসকলৰ বাবে সুবিধাজনক হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM acknowledges the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker
08 APR 2023 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi acknowledged the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker.
In a tweet thread Union Minister of Youth Affairs and Sports, Shri Anurag Thakur informed about the integration of Khelo India Certificates with DigiLocker.
Responding to the tweet threads by Union Minister, the Prime Minister said;
"This will be advantageous for the athletes, support staff, officials and others."