Prime Minister's Office
PM shares a thread on the impact of new AIIMS
08 APR 2023 10:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi has shared a tweet thread by Union Minister of State, Shri Nisith Pramanik which cites the example of West Bengal, this thread highlights the benefits that come with more AIIMS across India.
The Prime Minister tweeted :
"Citing the example of West Bengal, this thread highlights the benefits that come with more AIIMS across India.
On a connected note, our Government is expanding the number of medical colleges and also ensuring medicine can be studied in local languages. This is helping people."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନୂଆ ଏମ୍ସର ପ୍ରଭାବ ସମ୍ପର୍କରେ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 APR 2023 8:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, କେନ୍ଦ୍ର ରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନିଶିଥ ପ୍ରମାଣିକଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ପଶ୍ଚିମବଙ୍ଗର ଉଦାହରଣ ଶେୟାର କରାଯାଇଛି । ଏହି ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ଦେଶରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଏମ୍ସ ସ୍ଥାପନର ସୁଫଳ ସମ୍ପର୍କରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ପଶ୍ଚିମବଙ୍ଗର ଉଦାହରଣ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ଏହି ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ଦେଶରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଏମ୍ସ ସ୍ଥାପନର ସୁଫଳ ସମ୍ପର୍କରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରୁଛି ।
ଏହି ସନ୍ଦର୍ଭରେ ଆମ ସରକାର ମେଡିକାଲ କଲେଜଗୁଡିକର ସଂଖ୍ୟା ବଢାଉଛି ଓ ସ୍ଥାନୀୟ ଭାଷାରେ ଡାକ୍ତରୀ ପଢିବା ସୁନିଶ୍ଚିତ କରୁଛି । ଏହା ଲୋକଙ୍କୁ ସାହାଯ୍ୟ କରୁଛି ।”