প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা এ.আই.আই.এম.এসকী কান্নবগী মতাংদা ফোঙদোকপা থ্রিদ অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
08 APR 2023 10:34AM by PIB Imphal
নোংচুপ বেঙ্গল অসি খুদম ওইনা পীবা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী নিসিথ প্রামনিক্কী ত্বিৎ থ্রিদ অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। থ্রিদ অদুদা ভারত শীনবা থুংনা অনৌবা এ.আই.আই.এম.এস কয়া লিংখৎলকপগী কান্নবশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নোংচুপ বেঙ্গল অসি খুদম ওইনা পীদুনা, ভারত শীনবা থুংনা অনৌবা এ.আই.আই.এম.এস কয়া লিংখৎলকপগী কান্নবশিংগী মতাংদা থ্রিদ অসিনা ফোঙদোক্লি।
ঐখোয়গী সরকারনা মেদিকেল কলেজশিং মশিং হেনগৎহল্লে অমসুং লম-লমগী লোনশিংদা মেদিসিন তম্বা য়াহল্লে। মসিনা মীয়ামদা মতেং ওইরে”।

Prime Minister's Office
PM shares a thread on the impact of new AIIMS
08 APR 2023 10:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi has shared a tweet thread by Union Minister of State, Shri Nisith Pramanik which cites the example of West Bengal, this thread highlights the benefits that come with more AIIMS across India.
The Prime Minister tweeted :
"Citing the example of West Bengal, this thread highlights the benefits that come with more AIIMS across India.
On a connected note, our Government is expanding the number of medical colleges and also ensuring medicine can be studied in local languages. This is helping people."