Prime Minister's Office
PM lauds HAL for highest-ever revenue generation
01 APR 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the entire team of HAL for highest-ever revenue generation from operations of around Rs.26,500 Crores (provisional and unaudited) for FY 2022-23 as against Rs.24,620 for the previous FY. The Company has recorded a revenue growth of 8% during the year as compared to last year.
In a reply to the tweet by HAL, the Prime Minister tweeted;
“Exceptional! I laud the entire team of HAL for their remarkable zeal and passion.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.এ.এল.না খ্বাইদগী ৱাংবা রিভেন্যু জেনরেৎ তৌখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 APR 2023 9:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.এ.এল.গী অপুনবা তীমনা মমাংগী এফ.ৱাই.গী লুপা করোর ২৪,৬২০গা য়েংনবদা এফ.ৱাই. ২০২২-২৩গী ওইনা ওপরেসনশিংদগী লুপা করোর ২৬,৫০০ (প্রোবিজনেল অমসুং অনওদিতেদ)গী খ্বাইদগী ৱাংবা রিভেন্যু জেনরেৎ তৌখিবগীদমক থাগৎখ্রে। কম্পনীনা মমাং চহিগা চাংদম্নবদা ৮%গী রিভেন্যু গ্রোথ রেজিস্তর তৌখি।
ঐচ.এ.এল.না তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“থোইদোক হেন্দোকপনি! মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা থৌনা লিংজেলগীদমক ঐচ.এ.এল.গী অপুনবা তীমবু থাগৎচরি।”