প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সৰ্বাধিক ৰাজহ সৃষ্টিৰ বাবে এইচএএলৰ প্ৰশংসা কৰে
01 APR 2023 9:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পৰিচালনাৰ দ্বাৰা যোৱা বিত্ত বৰ্ষৰ ২৪,৬২০ কোটি টকাৰ তুলনাত বিত্ত বৰ্ষ ২০২২-২৩ৰ বাবে প্ৰায় ২৬,৫০০ কোটি টকাৰ (প্ৰভিজনেল আৰু আনঅডিটেড) উচ্চতম ৰাজহ সৃষ্টিৰ বাবে এইচএএলৰ সমগ্ৰ টীমৰ প্ৰশংসা কৰিছে। কোম্পানীটোৱে যোৱা বছৰৰ তুলনাত এই বছৰ ৮ শতাংশৰ ৰাজহ বৃদ্ধি নথিভুক্ত কৰিছে।
এইচএএলৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"অসাধাৰণ! মই এইচএএলৰ সমগ্ৰ টীমৰ তেওঁলোকৰ উল্লেখযোগ্য উৎসাহ আৰু উদ্দীপনাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM lauds HAL for highest-ever revenue generation
01 APR 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the entire team of HAL for highest-ever revenue generation from operations of around Rs.26,500 Crores (provisional and unaudited) for FY 2022-23 as against Rs.24,620 for the previous FY. The Company has recorded a revenue growth of 8% during the year as compared to last year.
In a reply to the tweet by HAL, the Prime Minister tweeted;
“Exceptional! I laud the entire team of HAL for their remarkable zeal and passion.”