Prime Minister's Office
PM congratulates Saweety Boora for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships
25 MAR 2023 10:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Boxer, Saweety Boora for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships.
The Prime Minister tweeted;
"Exceptional performance by @saweetyboora! Proud of her for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships. Her success will inspire many upcoming athletes."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছুইটি ভুৰাক অভিনন্দন জনাইছে
25 MAR 2023 10:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে বক্সাৰ, ছুইটি ভুৰাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"@saweetyboora ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন! মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক লৈ গৌৰৱান্বিত। তেওঁৰইদৰে সফলতাই বহুতো আগন্তুক খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।"