Prime Minister's Office
PM congratulates Saweety Boora for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships
25 MAR 2023 10:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Boxer, Saweety Boora for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships.
The Prime Minister tweeted;
"Exceptional performance by @saweetyboora! Proud of her for winning the Gold Medal in Women's Boxing World Championships. Her success will inspire many upcoming athletes."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সুইতী বুরা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 MAR 2023 10:48PM by PIB Imphal
নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুইতী বুরা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“@saweetyboora না ফজনা শান্নখি! নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা মহাক্কীদমক চাউথোকচবা পোকই। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিং পুক্নিং থৌগৎকনি”।