Prime Minister's Office
PM meets International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin. Both the dignitaries had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.
Responding to the tweet by Ms Doreen Bogdan- Martin, the Prime Minister tweeted;
“Glad to have met @ITUSecGen Doreen Bogdan-Martin. We had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্তরনেসনেল তেলিকম্মুনিকেসন য়ুনিয়ন সেক্রতরি জেনেরেল, দোরেন বোগদান-মার্তিন উনখ্রে
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তরনেসনেল তেলিকম্মুনিকেসন য়ুনিয়ন সেক্রতরি জেনেরেল, দোরেন বোগদান-মার্তিন উনখ্রে। হেন্না ফবা অমসুং অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দবা তুংকোইনা লৈগদবা গ্রহ অমা ওইনবা দিজিতেল তেক্নোলোজি শীজিন্নবগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা কুপ্না খন্ন-নৈনখি।
দোরেন বোগদান-মার্তিনগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“@ITUSecGen Doreen Bogdan-Martin উনবদা হরাওই। হেন্না ফবা অমসুং অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দবা তুংকোইনা লৈগদবা গ্রহ অমা ওইনবা দিজিতেল তেক্নোলোজি শীজিন্নবগী মতাংদা ঐখোয় কুপ্না খন্ন-নৈনখি”।