ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷତ କରିଛନ୍ତି ଆନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଟେଲି ଯୋଗାଯୋଗ ସଂଘର ମହାସଚିବ ଡୋରେନ୍ ବୋଗଡାନ- ମାର୍ଟିନ
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଟେଲି ଯୋଗାଯୋଗ ସଂଘର ମହାସଚିବ ଡୋରେନ୍ ବୋଗଡାନ- ମାର୍ଟିନ ଭେଟିଛନ୍ତି । ଏକ ଉନ୍ନତ ତଥା ସ୍ଥାୟୀ ଗ୍ରହ ପାଇଁ ଡିଜିଟାଲ୍ ଜ୍ଞାନକୌଶଳର ଉପଯୋଗ ଉପରେ ଉଭୟ ମାନ୍ୟଗଣ୍ୟ ବ୍ୟକ୍ତି ବିସ୍ତୃତ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।
ସୁଶ୍ରୀ ଡୋରେନ୍ ବୋଗଡାନ- ମାର୍ଟିନଙ୍କ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଆଇଟିୟୁ ମହାସଚିବ ଡୋରେନ୍ ବୋଗଡାନ୍‌-ମାର୍ଟିନଙ୍କୁ ଭେଟି ଆନନ୍ଦିତ । ଏକ ଉନ୍ନତ ତଥା ସ୍ଥାୟୀ ଗ୍ରହ ପାଇଁ ଡିଜିଟାଲ୍ ଜ୍ଞାନକୌଶଳର ଉପଯୋଗ ଉପରେ ଆମର ବ୍ୟାପକ ଆଲୋଚନା ହୋଇଥିଲା ।”

Prime Minister's Office
PM meets International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin. Both the dignitaries had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.
Responding to the tweet by Ms Doreen Bogdan- Martin, the Prime Minister tweeted;
“Glad to have met @ITUSecGen Doreen Bogdan-Martin. We had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.”