প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দূৰসংযোগ সংঘৰ মহাসচিব ডৰীন ব’গডান মাৰ্টিনক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দূৰসংযোগ সংঘৰ মহাসচিব ডৰীন ব’গডান মাৰ্টিনক সাক্ষাৎ কৰে৷ দয়োগৰাকী বিশিষ্ট ব্যক্তিয়ে এখন উন্নত আৰু বহনক্ষম পৃথিৱীৰ বাবে ডিজিটেল প্ৰযুক্তিৰ লাভ আহৰণ কৰিবলৈ ব্যাপক আলোচনাত মিলিত হয়৷
শ্ৰীমতী ডৰীন ব’গডান মাৰ্টিনৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“@ITUSecGen ডৰীন ব’গডান মাৰ্টিনক সাক্ষাৎ কৰি আনন্দিত হ’লো৷ আমি এখন উন্নত আৰু বহনক্ষম পৃথিৱীৰ বাবে ডিজিটেল প্ৰযুক্তিৰ লাভ আহৰণ কৰিবলৈ ব্যাপক আলোচনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM meets International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin
24 MAR 2023 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met International Telecommunication Union Secretary General, Doreen Bogdan- Martin. Both the dignitaries had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.
Responding to the tweet by Ms Doreen Bogdan- Martin, the Prime Minister tweeted;
“Glad to have met @ITUSecGen Doreen Bogdan-Martin. We had extensive discussions on leveraging digital technology for a better and sustainable planet.”