Prime Minister's Office
PM pays tribute to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti
19 MAR 2023 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
“I bow to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti. His role in removing inequality and furthering harmony remain unparalleled. He emphasised on social justice and worked to further education among people. We will keep working to fulfil his ideals.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ ঠাকুৰ জীৰ জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
19 MAR 2023 7:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ ঠাকুৰ জীৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়;
“শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ ঠাকুৰ জীক তেওঁৰ জয়ন্তীত প্ৰণাম জনাইছো। বৈষম্য দূৰ কৰা আৰু সমন্বয়ক আগুৱাই নিয়াত তেওঁৰ ভূমিকা অতুলনীয়। তেওঁ সামাজিক ন্যায়ৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিল আৰু মানুহৰ মাজত অধিক শিক্ষাৰ বাবে কাম কৰিছিল। তেওঁৰ আদৰ্শ পূৰণৰ বাবে আমি কাম কৰি যাম।”