প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুর জিগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
19 MAR 2023 7:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুর জিগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুর জিগী মফমদা ঐনা কোক নোঞ্জরি। থোঙ মান্নদবা লৈহন্দনবা অমসুং মখা তানা নুংশি-চান্না লৈমিন্ননবা হোৎনবদা মহাক্না লৌখিবা থৌদাং লাম্বা লৈতে। খুন্নাইগী অচুম্বা পুরক্নবা অমসুং মীয়াম মখা তানা লাইরিক লাইশু তম্নবা মহাক্না থবক তৌখি। মহাক্কী অচুম্বা ৱাখল্লোনশিং মপুংফাহন্নবা ঐখোয়না থবক তৌগনি”।

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti
19 MAR 2023 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
“I bow to Sri Sri Harichand Thakur Ji on his Jayanti. His role in removing inequality and furthering harmony remain unparalleled. He emphasised on social justice and worked to further education among people. We will keep working to fulfil his ideals.”