Prime Minister's Office
PM encourages citizens to share inputs and highlight inspiring efforts for 99th episode of Mann Ki Baat
17 MAR 2023 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged citizens to share their inputs and highlight inspiring efforts that bring societal changes on MyGov or NaMo App, or by calling 1800-11-7800 to record a message for the 99th episode of Mann Ki Baat. The episode will be held on 26th of March, 2023.
The Prime Minister tweeted;
“On 26th, the 99th episode of #MannKiBaat will take place. Many people are sharing their inputs and highlighting inspiring efforts which are bringing societal changes. Keep sharing your inputs on MyGov or NaMo App, or dial 1800-11-7800 to record a message.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମନ୍ କି ବାତର ୯୯ ତମ ଏପିସୋଡ୍ ପାଇଁ ନାଗରିକ ମାନଙ୍କୁ ମତାମତ ଦେବାକୁ ଏବଂ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ପ୍ରୟାସକୁ ଆଲୋକିତ କରିବା ନିମନ୍ତେ ଉତ୍ସାହିତ କରିଛନ୍ତି
18 MAR 2023 7:31AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାଗରିକ ମାନଙ୍କୁ ମାଇଁଗଭ କିମ୍ବା ନମୋ ଆପ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ମନ କି ବାତ୍‌ର ୯୯ ତମ ଏପିସୋଡ୍ ନିମନ୍ତେ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରିବା ପାଇଁ ୧୮୦୦ – ୧୧- ୭୮୦୦ ରେ କଲ୍ କରି ନିଜର ମତାମତ ପ୍ରଦାନ କରିବା ନିମନ୍ତେ ଏବଂ ଏବଂ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ପ୍ରୟାସକୁ ଆଲୋକିତ କରିବା ନିମନ୍ତେ ଉତ୍ସାହିତ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଏପିସୋଡ୍ ୨୬ ମାର୍ଚ୍ଚ ୨୦୨୩ ରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରିଛନ୍ତି ;
“୨୬ ରେ, #ମନକିବାତ୍ ର ୯୯ ତମ ଏପିସୋଡ୍ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ଅନେକ ଲୋକ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ପ୍ରଦାନ କରୁଛନ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ପ୍ରୟାସକୁ ଆଲୋକିତ କରୁଛନ୍ତି ଯାହା ସାମାଜିକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣୁଛି । ମାଇଁଗଭ୍ କିମ୍ବା ନମୋ ଆପରେ ଆପଣଙ୍କର ମତାମତ ପ୍ରଦାନ କରନ୍ତୁ କିମ୍ବା ଏକ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରିବାକୁ ୧୮୦୦ – ୧୧- ୭୮୦୦ରେ ଡାଏଲ୍ କରନ୍ତୁ । ”