Prime Minister's Office
PM encourages citizens to share inputs and highlight inspiring efforts for 99th episode of Mann Ki Baat
17 MAR 2023 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged citizens to share their inputs and highlight inspiring efforts that bring societal changes on MyGov or NaMo App, or by calling 1800-11-7800 to record a message for the 99th episode of Mann Ki Baat. The episode will be held on 26th of March, 2023.
The Prime Minister tweeted;
“On 26th, the 99th episode of #MannKiBaat will take place. Many people are sharing their inputs and highlighting inspiring efforts which are bringing societal changes. Keep sharing your inputs on MyGov or NaMo App, or dial 1800-11-7800 to record a message.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মন কি বাতকী ৯৯শুবা ইপিসোদকীদমক ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং পীরক্নবা অমসুং ইথিল পীবা ঙম্বা থবকশিং ফোঙদোরক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী পুক্নিং থৌগৎখ্রে
17 MAR 2023 8:14PM by PIB Imphal
মন কি বাতকী ৯৯শুবা ইপিসোদকীদমক পাউজেল অমা রেকোর্দ তৌনবা ১৮০০-১১-৭৮০০দা কোল তৌনবা নত্ত্রগা MyGov নত্ত্রগা NaMo এপ্পতা ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং পীরক্নবা অমসুং খুন্নাইদা অহোঙবা পুরকপা ঙম্বা ইথিল পীবা থবকশিং ফোঙদোরক্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী পুক্নিং থৌগৎখ্রে। ইপিসোদ অসি মার্চ ২৬,২০২৩দা শন্দোক্কনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“তাং ২৬তা, #MannKiBaat কী ৯৯শুবা ইপিসোদ শন্দোক্কনি। মীওই কয়ানা মখোয়না ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং শরুক য়ারি অমসুং খুন্নাইদা অহোঙবা পুরকপা ঙম্বা ইথিল পীবা থবকশিং ফোঙদোরক্লি। অদোম্না ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং অদু রেকোর্দ তৌনবা ১৮০০-১১-৭৮০০দা কোল তৌবীয়ু নত্ত্রগা MyGov নত্ত্রগা NaMo এপ্পতা ফোঙদোকপীরকউ”।