প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মন কী বাত’ৰ ৯৯ সংখ্যক খণ্ডটি অনুপ্ৰেৰণামূলক প্ৰচেষ্টাৰ উল্লেখৰে সমৃদ্ধ কৰাৰ বাবে তথ্য প্ৰেৰণ কৰিবলৈ নাগৰিকসকলক উত্সাহিত কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 MAR 2023 8:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘মন কি বাত’ৰ ৯৯ সংখ্যক খণ্ডটিৰ বাবে নাগৰিকসকলক তেওঁলোকৰ তথ্যপাতিসমূহ প্ৰেৰণ কৰিবলৈ আৰু ‘মাইগভ’ বা ‘নমো এপ’ত সামাজিক পৰিৱৰ্তন সম্ভৱ কৰি তোলা প্ৰেৰণাদায়ক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰিবলৈ বা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত ফোন কৰাৰ বাবে উৎসাহিত কৰিছে। খণ্ডটো ২৬ মাৰ্চ, ২০২৩ তাৰিখে সম্প্ৰচাৰিত হ'ব।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"২৬ তাৰিখে #MannKiBaat ৯৯ সংখ্যক খণ্ডটো সম্প্ৰচাৰিত হ'ব। বহুলোকে তেওঁলোকৰ বাৰ্তাসমূহ প্ৰেৰণ কৰিছে আৰু সামাজিক পৰিৱৰ্তন সম্ভৱ কৰি তোলা বিভিন্ন প্ৰেৰণাদায়ক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰিছে। আপোনালোকৰ বাৰ্তাসমূহ মাইগভ বা নমো এপলৈ বা ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত ডায়েল কৰক।"

Prime Minister's Office
PM encourages citizens to share inputs and highlight inspiring efforts for 99th episode of Mann Ki Baat
17 MAR 2023 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged citizens to share their inputs and highlight inspiring efforts that bring societal changes on MyGov or NaMo App, or by calling 1800-11-7800 to record a message for the 99th episode of Mann Ki Baat. The episode will be held on 26th of March, 2023.
The Prime Minister tweeted;
“On 26th, the 99th episode of #MannKiBaat will take place. Many people are sharing their inputs and highlighting inspiring efforts which are bringing societal changes. Keep sharing your inputs on MyGov or NaMo App, or dial 1800-11-7800 to record a message.”