Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in cold storage in Chandausi, UP
17 MAR 2023 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in the cold storage in Chandausi, Uttar Pradesh.
The Prime Minister's office tweeted;
"The accident in the cold storage in Chandausi, Uttar Pradesh is tragic. My condolences to the families of those who lost their lives. The local administration under the supervision of the state government is making all possible efforts for relief and rescue. I wish speedy recovery to all the injured. I do: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.পিগী চান্দৌসিদা কোল্দ স্তোরেজদা খুদোংথিবা অমা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 MAR 2023 8:02PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেসকী চান্দৌসিদা কোল্দ স্তোরেজদা খুদোংথিবা অমা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“উত্তর প্রদেসকী চান্দৌসিদা কোল্দ স্তোরেজদা খুদোংথিবা থোকখিবা অসি অৱাবনি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। তেংবা পীবা অমসুং মী কনবগী থবকশিংগীদমক রাজ্য সরকারগী মীৎয়েং মখাদা লোকেল এদমিনিস্ত্রেন্না পাংথোকপা য়াবা থবকশিং পাংথোক্লি। অশোকপা খুদিংমক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা পাউজেল পীজরি।ঐনা থৌনিজরি: প্রধান মন্ত্রী