Prime Minister's Office
A good way to keep healthy is to practice Yoga even at the workplace:PM
15 MAR 2023 8:43PM by PIB Delhi
Reflecting on the challenges of hectic work schedules and sedentary lifestyles, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged everyone to practice Yoga at workplace during breaks.
Sharing a tweet by Ministry of Ayush where Union Minister of Ayush, Shri Sarbananda Sonowal launched a one-minute video on “Y-Break" Yoga for motivating mass participation in yoga, particularly for corporate workplaces and for workaholics, the Prime Minister tweeted;
“Hectic work schedules and sedentary lifestyles bring with it their own set of challenges. A good way to keep healthy is to practice Yoga even at the workplace.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থবক মফমদা ফাওবা য়োগা শান্নবা অসি হকচাং ফনা লৈনবগী অফবগী লম্বী অমনি: প্রধান মন্ত্রী
15 MAR 2023 8:43PM by PIB Imphal
থবক য়াম্না চিনবা অমসুং মতম অয়াম্বা ফম্লগা লৈবা অকনবা থবক শুদনা হিংবদা থেংনরিবা খুদোংচাদবশিং পল্লদুনা, পোথারিঙৈ মনুংদা থবক মফমদা য়োগা শান্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীওই খুদিংমক পুক্নিং থৌগৎখ্রে।
কোর্পোরেতকী থবক মফমশিং অমসুং থবক্তা শুদুনা লৈবশিং পাক-শন্না য়োগা শান্নবা পুক্নিং থৌগৎনবা য়োগগী “ৱাই-ব্রিক”গী মিনিত অমগী ভিদিও অমা অয়ুসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সর্বানন্দা সিংহ সোনোৱালনা হৌদোকখিবগী মতাংদা অয়ুস মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“থবক য়াম্না চিনবা অমসুং মতম অয়াম্বা ফম্লগা লৈবা হুমাং থোকপা থবক শুদবা পুন্সি মহিং অসিগী মশাগী খুদোংচাদবা কয়া থেংনৈ।থবক মফমদা ফাওবা য়োগা শান্নবা অসি হকচাং ফনা লৈনবগী অফবগী লম্বী অমনি”।