Prime Minister's Office
PM shares Shri Hardeep Puri's article
14 MAR 2023 7:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by the Union Minister Shri Hardeep Puri.
The Prime Minister Office tweeted :
Union Minister @HardeepSPuri articulates how renewable energy along with traditional fuels is the key to India's energy security in Amrit Kaal... Do read!

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী হৰদীপ পুৰীৰ লেখা শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
14 MAR 2023 7:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ পুৰীৰ দ্বাৰা লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে:
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @HardeepSPuri য়ে অম্ৰুত কালত ভাৰতৰ শক্তি সুৰক্ষাৰ বাবে পৰম্পৰাগত ইন্ধনৰ সৈতে নৱীকৰণযোগ্য শক্তি কেনেদৰে গুৰুত্বপূৰ্ণ হ'ব সেই সন্দৰ্ভত এটা মননশীল লেখা লিখিছে। পঢ়িব লাগিব!