Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Indibor Deuri
08 MAR 2023 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted scholar Shri Indibor Deuri.
A Prime Minister Office tweet said:
"Pained by the passing away of Shri Indibor Deuri Ji. He made a rich contribution to the world of literature, culture and education. Condolences to his family and admirers. Om Shanti: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী ইন্দিবর দেওরী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 MAR 2023 8:30AM by PIB Imphal
শক্নাইরবা পন্দিৎ শ্রী ইন্দিবর দেওরী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসকী ত্বিৎ অমনা হায়খি;
“শ্রী ইন্দিবর দেওরী লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। সাহিত্য, কলচর অমসুং লাইরিক-লাইশুগী লমদা মহাক্না অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi”।