Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Indibor Deuri
08 MAR 2023 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted scholar Shri Indibor Deuri.
A Prime Minister Office tweet said:
"Pained by the passing away of Shri Indibor Deuri Ji. He made a rich contribution to the world of literature, culture and education. Condolences to his family and admirers. Om Shanti: PM @narendramodi"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ইন্দিবৰ দেউৰীৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 MAR 2023 8:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট পণ্ডিত শ্ৰী ইন্দিবৰ দেউৰীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ এটা টুইটত এইদৰে উল্লেখ কৰা হৈছেঃ
"শ্ৰী ইন্দিবৰ দেউৰীজীৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছোঁ। সাহিত্য, সংস্কৃতি আৰু শিক্ষাজগতলৈ তেওঁ অতুলনীয় অৱদান আগবঢ়াইছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছোঁ। ওম শান্তিঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi"