Prime Minister's Office
PM attends the oath taking ceremony at Kohima
07 MAR 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended the oath taking ceremony of Nagaland Chief Minister, Shri Neiphiu Rio and his council of Ministers.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Joined the oath taking ceremony of Shri @Neiphiu_Rio Ji and his Council of Ministers. I am confident that this team, which is a blend of youth and experience, will continue the good governance trajectory of Nagaland and fulfil people’s aspirations. My best wishes to them.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী কোহিমাদা ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াখ্রে
07 MAR 2023 8:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেন্দগী চীফ মিনিস্তর শ্রী নৈফিয়ু রিও অমসুং মহাক্কী মিনিস্তরশিং ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী@Neiphiu_Rio জি অমসুং মহাক্কী মন্ত্রী কাংবু ৱাশক লৌবগী থৌরমদা শরুক য়াখি। নহা ওইরিবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা কয়া পুল্লবা মহাক্কী কাংবু অসিনা নাগালেন্দদা মখা তানা অফবা লৈঙাক মখা চৎথগনি অমসুং মীয়ামগী অনিংবশিং থুংহনগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি। মখোয়গী মফমদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।