Prime Minister's Office
The Jaffna Cultural Center is an important initiative signifying the close cultural cooperation between India and Sri Lanka: PM
11 FEB 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called dedication of The Jaffna Cultural Center today an important initiative and acknowledged the presence of President Ranil Wickremesinghe on the occasion. The Prime Minister has laid the foundation stone of the Center in 2015 and shared some pictures from that special visit.
The Prime Minister tweeted :
"The Jaffna Cultural Center is an important initiative signifying the close cultural cooperation between India and Sri Lanka. It will benefit several people. The august presence of President Ranil Wickremesinghe made the programme even more special.
I will never forget my special visit to Jaffna in 2015, where I had the opportunity to lay the foundation stone for the Jaffna Cultural Centre. Here are some glimpses from that visit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দি জফ্না কল্চরেল সেন্তর ভারত অমসুং স্রি লঙ্কাগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা নাৎকী ওইবা তেংবাংনবগী মরীবু মশক থোকহল্লিবা মরুওইবা থৌরাং অমনি: প্রধান মন্ত্রী
11 FEB 2023 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দি জফ্না কল্চরেল সেন্তর মীয়ামদা কত্থোকখিবা অসি মরুওইবা থৌরাং অমনি হায়খি অমদি থৌরম অদুদা রাস্ত্রপতী রানিল ৱিক্ক্রেমেসিংহেনা শরুক য়াখিববু একনোলেজ তৌখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা সেন্তর অসিগী উরেপ উয়ুং ২০১৫দা তমখিবনি অমদি হায়রিবা অখন্নবা খোঙচৎ অদুগী মমি খরা ময়ামদা থম্লকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“দি জফ্না কল্চরেল সেন্তর অসি ভারত অমসুং স্রি লঙ্কাগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা নাৎকী ওইবা তেংবাংনবগী মরীবু হেন্না মশক থোকহল্লিবা মরুওইবা থৌরাং অমনি‍। মসিনা মীওই কয়াদা কান্নবা পীগনি‍। রাস্ত্রপতী রানিল ৱিক্ক্রেমেসিংহেনা শরুক য়ারিবা অসিনা থৌরম অসিবু হেন্না অখন্নবা ওইহল্লে‍। ঐনা জফ্না কল্চরেল সেন্তর অসিগী উরেপ উয়ুং তম্নবগী তাঞ্জা ফংখিবা, ২০১৫গী জফ্নাগী ঐগী অখন্না খোঙচৎপু ঐনা কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই‍। হায়রিবা খোঙচৎ অদুগী শক্তম খরা মসিদা লৈরে‍।”