Prime Minister's Office
President of the 77th Session of United Nations General Assembly H.E. Mr. Csaba Korosi calls on PM Narendra Modi
Mr. Csaba Korosi lauds India’s transformational initiatives for communities, including in the area of water resource management and conservation
Mr. Csaba Korosi speaks about the importance of India being at the forefront of efforts to reform global institutions
PM appreciates PGA’s approach based on science and technology to find solutions to global problems
PM emphasises the importance of reforming the multilateral system, including the UN Security Council, so as to truly reflect contemporary geopolitical realities
30 JAN 2023 8:00PM by PIB Delhi
The President of the 77th Session of the United Nations General Assembly (PGA), H.E. Mr. Csaba Korosi called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
During the meeting, Mr. Csaba Korosi lauded India’s transformational initiatives for communities, including in the area of water resource management and conservation. Acknowledging India’s efforts towards Reformed Multilateralism, Mr. Csaba Korosi underscored the importance of India being at the forefront of efforts to reform global institutions.
Prime Minister thanked Mr. Csaba Korosi for making India his first bilateral visit since assuming office. He appreciated Mr. Csaba Korosi’s approach based on science and technology to find solutions to global problems. He assured Mr. Csaba Korosi of India’s fullest support to his Presidency initiatives during the 77th UNGA including the UN 2023 Water Conference.
Prime Minister emphasised the importance of reforming the multilateral system, including the UN Security Council, so as to truly reflect contemporary geopolitical realities.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুনাইতেদ নেসন্স জেনেরেল এশেমব্লিগী ৭৭শুবা মীফমগী প্রসিদেন্ত সাবা কোরোসিনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
ঈশিং শীজিন্নবা অমসুং য়োক্তুনা থম্বগী মতাং য়াওনা মীয়ামগীদমক ভারতনা পায়খৎলিবা অওনবা কয়া পুরকপা ঙম্বা থবকশিং সাবা কোরোসিনা থাগৎখ্রে
মালেমগী লুপশিং অওনবা পুরক্নবা হোৎনবদা ভারতনা মাঙজিল থাদুনা হোৎনবগী মরুওইবশিংগী মতাংদা সাবা কোরোসিনা ফোঙদোকখি
মালেমগী খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা পাম্বৈশিং থিনবা সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজিদা য়ুম্ফম ওইবা পি.জি.এগী থৌরাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি
মালেমগী হৌজিক ওইরিবা অশেংবা শক্তমশিং মমি তাবা ঙম্নবা, য়ু.এন সেকুরিতি কাউন্সিল য়াওনা মালেমগী লুপশিং নৌনা শেমদোকপগী মরুওইবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখি
30 JAN 2023 8:00PM by PIB Imphal
ঙসি য়ুনাইতেদ নেসন্স জেনেরেল এশেমব্লিগী(পি জি এ) ৭৭শুবা মীফমগী প্রসিদেন্ত সাবা কোরোসিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
উনবা অদুদা ঈশিং শীজিন্নবা অমসুং য়োক্তুনা থম্বগী মতাং য়াওনা মীয়ামগীদমক ভারতনা পায়খৎলিবা অওনবা কয়া পুরকপা ঙম্বা থবকশিং সাবা কোরোসিনা থাগৎখ্রে। মালেমগী ওইনা লৈরিবা লুপশিং নৌনা শেমদোকপগী মতাংদা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং খঙলদুনা,মালেমগী লুপশিং অওনবা পুরক্নবা হোৎনবদা ভারতনা মাঙজিল থাদুনা হোৎনবগী মরুওইবশিংগী মতাংদা সাবা কোরোসিনা ফোঙদোকখি।
ওফিস হেক পায়বগা, মহাক্কী অহানবা খোঙচৎ ওইনা ভারত্তা লাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সাবা কোরোসি থাগৎখি। মালেমগী খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা পাম্বৈশিং থিনবা সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজিদা য়ুম্ফম ওইবা সাবাগী থৌরাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি। ৭৭শুবা য়ু.এন.জি.এ য়াওনা য়ু.এন ২০২৩ ৱাতর কনফরেন্স মনুংদা মহাক্না প্রসিদেন্ত ওইবা মতম অদুদা ভারতনা মপুংফানা শৌগৎকনি হায়না মহাক্না সাবা কোরোসিদা থাজবা থমখি।
মালেমগী হৌজিক ওইরিবা অশেংবা শক্তমশিং মমি তাবা ঙম্নবা, য়ু.এন সেকুরিতি কাউন্সিল য়াওনা মালেমগী লুপশিং নৌনা শেমদোকপগী মরুওইবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখি।