Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to accident on Nashik-Shirdi highway
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
13 JAN 2023 12:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in an accident on the Nashik-Shirdi highway. Shri Modi has also announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"Pained by the loss of lives in an accident on the Nashik-Shirdi highway. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM Modi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাসিক-সীরদি হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা থোকপদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
খুদোংথিবা নংলবশিংগী পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
13 JAN 2023 12:00PM by PIB Imphal
নাসিক-সীরদি হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা খুদোংথিবা নংলবশিংগী প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ)দগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“নাসিক-সীরদি হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী মোদী”