Prime Minister's Office
PM invites inputs for this year's Pariksha Pe Charcha
05 JAN 2023 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited everyone particularly the Exam Warriors, parents and teachers to share their inputs for this year's Pariksha Pe Charcha interaction.
The Prime Minister tweeted
"Pariksha Pe Charcha is made even more memorable by the extensive inputs received from people across all walks of life. I invite you all, particularly the #ExamWarriors, parents and teachers to share their inputs for this year's interaction. #PPC2023 innovateindia.mygov.in/ppc-2023/ "

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চলিত বৰ্ষৰ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ৰ বাবে দিহা-পৰামৰ্শৰ আহ্বানপ্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 JAN 2023 10:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে বিশেষকৈ পৰীক্ষাৰ বাবে সাজু হোৱাশিক্ষাৰ্থী তথা তেওঁলোকৰঅভিভাৱক আৰু শিক্ষকসকলক চলিত বৰ্ষৰ পৰীক্ষ পে চৰ্চাৰ বাবেনিজৰ নিজৰ দিহা-পৰামৰ্শ শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে,
"পৰীক্ষা পে চৰ্চাক আৰু অধিক স্মৰণীয় কৰি তুলিছে সমাজৰ সকলো শ্ৰেণীৰ লোকৰ পৰা লাভ কৰা বিভিন্ন দিহা-পৰামৰ্শসমূহে। আপোনালোক সকলোকে, বিশেষকৈ #ExamWarriors, অভিভাৱক আৰু শিক্ষকসকলক এইবাৰৰ পৰীক্ষা পে চৰ্চাৰ বাবে নিজৰ নিজৰ দিহা-পৰামৰ্শ শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছো।#PPC2023 innovateindia.mygov.in/ppc-2023/ "