প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি অসিগী পরিক্ষা পে চার্চাদা ফোংদোক্নিংবশিং পীরক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা হায়রি
05 JAN 2023 10:18PM by PIB Imphal
চহি অসিগী পরিক্ষা পে চার্চাগী খন্ন-নৈনবদা মখোয়না ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং পীরক্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহৈরোয়শিং, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংদা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংগী মীওইশিংদগী ৱারোল কয়া ফংদুনা পরিক্ষা পে চার্চা অসি হেন্না নিংশিংনিঙাই ওইহল্লে। চহি অসিগী খন্ন-নৈবদা মরুওইনা #ExamWarriors, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংনা মখোয়গী ওইবা ফোঙদোক্নিংবা ৱারোলশিং পীরক্নবা ঐনা হায়জরি। #PPC2023 innovateindia.mygov.in/ppc-2023/”

Prime Minister's Office
PM invites inputs for this year's Pariksha Pe Charcha
05 JAN 2023 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited everyone particularly the Exam Warriors, parents and teachers to share their inputs for this year's Pariksha Pe Charcha interaction.
The Prime Minister tweeted
"Pariksha Pe Charcha is made even more memorable by the extensive inputs received from people across all walks of life. I invite you all, particularly the #ExamWarriors, parents and teachers to share their inputs for this year's interaction. #PPC2023 innovateindia.mygov.in/ppc-2023/ "