Prime Minister's Office
PM lauds rhino conservation efforts by people of Assam after zero poaching incidents reported in 2022
03 JAN 2023 3:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the people of Assam for their efforts toward rhino conservation in the state after zero poaching incidents were reported in 2022.
Sharing a tweet by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister tweeted;
“This is great news! Compliments to the people of Assam, who have shown the way and been proactive in their efforts to protect the rhinos. ”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২২দা শা হাৎপগী থৌদোক অমতা থোকখিদ্রবা মতুংদা অসামগী মীয়াম্না শামু গন্দা কন্নবা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
03 JAN 2023 3:15PM by PIB Imphal
২০২২দা শা হাৎপগী থৌদোক অমতা থোকখিদ্রবা মতুংদা রাজ্য অদুদা শামু গন্দা কন্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামগী মীয়াম থাগৎখ্রে।
অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্মাগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি নুংঙাইবা পাউনি! শামু গন্দাশিং কন্নবা লম্বী তাকপগীদমক অমসুং শামু গন্দাশিং কনবদা মখোয়না মরুওইবা থৌদাং লৌবগীদমক অসামগী মীয়াম থাগৎলি”।