ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୨ ରେ ଶୂନ ଶିକାର ଘଟଣା ରିପୋର୍ଟ ହେବା ପରେ ଆସାମର ଲୋକମାନଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଗଣ୍ଡା ସଂରକ୍ଷଣ ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 JAN 2023 7:44PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୨ ମସିହାରେ ଶୂନ ଶିକାର ଘଟଣା ରିପୋର୍ଟ ହେବା ପରେ ଆସାମର ଲୋକଙ୍କୁ ରାଜ୍ୟରେ ଗଣ୍ଡାର ସଂରକ୍ଷଣ ଦିଗରେ କରିଥିବା ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଆସାମ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହିମନ୍ତ ବିଶ୍ୱ ଶର୍ମାଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟ୍‌କୁ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ଏକ ବଡ଼ ଖବର! ଆସାମର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା, ଯେଉଁମାନେ ରାସ୍ତା ଦେଖାଇଛନ୍ତି ଏବଂ ଗଣ୍ଡାର ସୁରକ୍ଷା ପ୍ରୟାସରେ ସେମାନେ ସକ୍ରିୟ ଅଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM lauds rhino conservation efforts by people of Assam after zero poaching incidents reported in 2022
03 JAN 2023 3:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the people of Assam for their efforts toward rhino conservation in the state after zero poaching incidents were reported in 2022.
Sharing a tweet by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister tweeted;
“This is great news! Compliments to the people of Assam, who have shown the way and been proactive in their efforts to protect the rhinos. ”