Prime Minister's Office
PM invites students, parents and teachers to take part in activities relating to Pariksha Pe Charcha 2023
30 NOV 2022 4:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited students, their parents and teachers to take part in interesting activities relating to Pariksha Pe Charcha 2023. The Prime Minister emphasised the need to collectively work towards creating a stress-free environment for our students.
Quoting a tweet by the Ministry of Education, the Prime Minister tweeted;
“I call upon all Exam Warriors, their parents and teachers to take part in these interesting activities relating to Pariksha Pe Charcha 2023. Let us collectively work towards creating a stress-free environment for our students. #PPC2023

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহৈরোয়, মমা মপা অমদি ওজাশিংবু পরিক্সা পে চর্চা ২০২৩গা মরী লৈনবা থৌরমশিংদা শরুক য়ানবা পাউজেল্লক্লি
30 NOV 2022 4:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহৈরোয়, মমা মপা অমদি ওজাশিংবু পরিক্সা পে চর্চা ২০২৩গা মরী লৈনবা থবক থৌরমশিংদা শরুক য়াননবা পাউজেল্লক্লি‍। প্রধান মন্ত্রীনা ঐখোয়গী মহৈরোয়শিংগী পুক্নিং ৱাবা লৈতবা ফীভম অমা শেম্নবগীদমক পুক্না হোৎনমিন্নবগী মরুওইবা ৱাফম থমখি‍।
এজুকেসন মন্ত্রীগী ত্বীত অমা ক্বোৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“ঐনা একজাম ৱারিয়র পুম্নমকপু, মখোয়গী মমা মপাশিংবু অমদি ওজাশিংবু পরিক্সা পে চর্চা ২০২৩গা মরী লৈনবা নুংঙাইরবা থবক থৌরমশিং অসিদা শরুক য়াননবা ৱাফম থমজরি‍। ঐখোয়গী মহৈরোয়শিংগীদমক পুক্নিং ৱাবা লৈতবা ফীভম অমা শেমগৎনবগীদমক ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নসি‍। #PPC2023