Prime Minister's Office
PM condoles the demise of former Indian diplomat Shri Abasar Beuria
17 NOV 2022 9:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Indian diplomat Shri Abasar Beuria.
The Prime Minister's office tweeted;
"Shri Abasar Beuria will be remembered for his rich service to the nation. He also made a mark as a great proponent of Odia language and culture. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী হান্নগী দিপ্লোমেত, শ্রী অবাসর বেয়ুরিয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 NOV 2022 9:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী হান্নগী দিপ্লোমেত, শ্রী অবাসর বেয়ুরিয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“শ্রী অবাসর বেয়ুরিয়াবু মহাক্কী মশক থোকপা লৈবাক সেবাগীদমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক অসি ওরিয়া লোল অমসুং নাৎকী লমজিং মৈরা অমসু ওইরমখি। মহাক লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। ওম শান্তি: প্রধান মন্ত্রী”।