Prime Minister's Office
PM expresses enthusiasm for Kashi Tamil Sangam
09 NOV 2022 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed enthusiasm for the Kashi Tamil Sangam which exemplifies the timeless bond that exists between India's Northern and Southern regions. The Prime Minister remarked that it will be a celebration of the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat while also celebrating the beauty of Tamil language as well as culture.
Sharing a tweet by Union Minister Dr. L Murugan, the Prime Minister tweeted;
“The Kashi Tamil Sangam is a programme I am particularly enthusiastic about. It will be a celebration of the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat and will also celebrate the beautiful Tamil language as well as culture.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল সঙ্গমগীদমক্তা হরাও-নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 NOV 2022 7:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী অৱাং অমসুং খাগী লাইনীংশিংগী মরক্তা লৈনবা মতম নাইদ্রবা মরীশিংগী খুদম অমা ওইরিবা কাশি তমিল শঙ্গমগীদমক্তা হরাও নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মসিনা তমিল লোলবু নাৎ অমা ওইবগী ফজবগী মতৌবু শিংথাবগা লোয়ননা এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী ইথিলগী নুংঙাইবা ফোংদোকপগী মতৌ অমসু ওইগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
কেন্দ্র মন্ত্রী, দাঃ এল. মুরুগনগী ত্বীত শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“কাশি তমিল শঙ্গমগী থৌরম অসিদি ঐহাক্না অখন্ননা থৱাই য়াওজবা থৌরম্নি। মসিনা তমিল লোলবু নাৎ অমা ওইবগী ফজবগী মতৌবু শিংথাবগা লোয়ননা এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী ইথিলগী নুংঙাইবা ফোংদোকপগী মতৌ অমসু ওইগনি”।