Prime Minister's Office
PM commends 106-year-old Shyam Saran Negi for exercising his vote
02 NOV 2022 10:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised 106-year-old Shyam Saran Negi, for exercising his right to franchise for the 34th time.
The Prime Minister tweeted:
“This is commendable and should serve as an inspiration for the younger voters to take part in the elections and strengthen our democracy”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চহি ১০৬ শুরবা শ্যাম সরন নেগীবু মশাগী ভোত থাদবগী হক শিজিন্নবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
02 NOV 2022 10:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি ১০৬ শুরবা শ্যাম সরন নেগীবু মশাগী ভোত থাদবগী হক ৩৪রজক শুবা ওইনা শিজিন্নবগীদমক্তা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“থৌওং অসি থাগৎনীংঙাইনি অমসুং ঐখোয়গী নহাশিংনা মীখলদা শরুক য়াদুনা ঐখোয়গী গনতন্ত্রগী মপাঙ্গল হাপ্নবগীদমক্তা ইথিল ওইনা তেংবাংহনগদবনি”।