Prime Minister's Office
PM to celebrate Diwali with our brave soldiers in Kargil
24 OCT 2022 9:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has landed in Kargil, where he will celebrate Diwali with our brave soldiers.
The Prime Minister Office tweeted;
"Prime Minister Shri @narendramodi has landed in Kargil, where he will celebrate Diwali with our brave soldiers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কারগিলদা লৈরিবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগা লোয়ননা দিৱালী পাঙথোক্কনি
24 OCT 2022 9:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কারগিলদা থুংখ্রে অমসুং মফম অসিদা লৈরিবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগা লোয়ননা মহাক্না দিৱালী পাঙথোক্কনি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
"প্রধান মন্ত্রী শ্রী @narendramodiনা কারগিলদা থুংখ্রে, মফম অসিদা লৈরিবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগা লোয়ননা মহাক্না দিৱালী পাঙথোক্কনি।"