Prime Minister's Office
PM congratulates NSIL, IN-SPACe and ISRO on the successful launch of heaviest vehicle LVM3
23 OCT 2022 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian space agencies/organizations viz, NSIL, IN-SPACe and ISRO on the successful launch of heaviest vehicle LVM3.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @NSIL_India @INSPACeIND @ISRO on the successful launch of our heaviest launch vehicle LVM3 with 36 OneWeb satellites meant for global connectivity. LVM3 exemplifies Atmanirbharta & enhances India’s competitive edge in the global commercial launch service market."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা খ্বাইদগী লুম্বা ভেহিকল এল.ভি.এম.৩ মাইপাক্না লোঞ্চ তৌখিবদা এন.এস.আই.এল, ইন-স্পেস অমসুং ইসরোবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 OCT 2022 10:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খ্বাইদগী লুম্বা ভেহিকল এল.ভি.এম.৩ মাইপাক্না লোঞ্চ তৌখিবদা ইন্দিয়ন স্পেস এজেন্সীশিং/ওর্গনাইজেসনশিং হায়বদি এন.এস.আই.এল, ইন-স্পেস অমসুং ইসরোবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“গ্লোবেল কন্নেক্তিবিতীগী ৱানৱেব সেতলাইৎ ৩৬ য়াওবা ঐখোয়গী খ্বাইদগী লুম্বা ভেহিকল এল.ভি.এম.৩ মাইপাক্না লোঞ্চ তৌখিবগীদমক @NSIL_India @INSPACeIND @ISROবু থাগৎচরি। এল.ভি.এম.৩না আত্মানির্ভরতাগী খুদম ওইরি অমসুং গ্লোবেল কম্মর্সিএল লোঞ্চ সর্ভিস মার্কেৎতা ভারতকী কম্পিতিতিব এদজ হেনগৎহল্লি।”