Prime Minister's Office
PM bows to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab
11 OCT 2022 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab. He has made an indelible contribution to Sikh history and culture with an emphasis on service and compassion. He was also an outstanding poet and his works reflected a pure spirit of devotion."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী গুরু রাম দাসজীগী প্রকাশ পুরবকী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 OCT 2022 9:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু রাম দাসজীগী প্রকাশ পুরবকী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী গুরু রাম দাসজীগী প্রকাশ পুরবকী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী মফমদা ঐহাক্না ইকাই খুম্নবা উৎচরি। শেবা অমসুং মীনুংশিদা মীৎয়েং থম্বগা লোয়ননা সিখকী পুৱারী অমসুং নাৎতা মহাক্না শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লমখি। মহাক অসি ফীদম্নফম ওইরবা কবি অমা ওইরমখি অমসুং মহাক্কী থবকশিংদা কত্থোকপগী শেংলবা ৱাখল্লোন অদুগী মমি তাখি।”