ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଗୁରୁ ରାମ ଦାସ ଜୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପ୍ରକାଶ ପୁରବର ଶୁଭ ଅବସରରେ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 OCT 2022 4:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରୀ ଗୁରୁ ରାମ ଦାସ ଜୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପ୍ରକାଶ ପୂରବର ଶୁଭ ଅବସରରେ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ମୁଁ ଶ୍ରୀ ଗୁରୁ ରାମ ଦାସ ଜୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପ୍ରକାଶ ପୁରାବର ଶୁଭ ଅବସରରେ ପ୍ରଣାମ କରୁଛି । ସେବା ତଥା କରୁଣାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇ ସେ ଶିଖ ଇତିହାସ ଏବଂ ସଂସ୍କୃତିରେ ଏକ ଅବିସ୍ମରଣୀୟ ଅବଦାନ ରଖିଛନ୍ତି । ସେ ଜଣେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ କବି ଥିଲେ ଏବଂ ତାଙ୍କର ରଚନାଗୁଡ଼ିକ ଏକ ବାସ୍ତବ ଭକ୍ତିର ଆବେଗକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଥିଲା ।”

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab
11 OCT 2022 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Sri Guru Ram Das Ji on the auspicious occasion of his Parkash Purab. He has made an indelible contribution to Sikh history and culture with an emphasis on service and compassion. He was also an outstanding poet and his works reflected a pure spirit of devotion."