Prime Minister's Office
PM replies to citizens’ comments on his visit to Modhera
10 OCT 2022 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to citizens’ comments on his visit to Modhera.
The Prime Minister tweeted;
On Modhera being declared a 24 x 7 solar-powered village:
“I can imagine your happiness. Modhera has scripted history.”
On Sun Temple in Modhera
“I’m happy to see this. I also saw you’ve done a thread on your visit. Good way to popularise India’s historical and tourist places.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোধেরাদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎকী মতাংদা প্রজাশিংনা পীরকপা ৱাফমশিংদা পাউখুম পীখ্রে
10 OCT 2022 11:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোধেরাদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎকী মতাংদা প্রজাশিংনা পীরকপা ৱাফমশিংদা পাউখুম পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
মোধেরাবু পুং ২৪ চুপ্না সোলর-পাৱরনা চল্লাইবা খুঙ্গং অমা ওইনা লাউথোকদা:
“নখোয়না কয়া য়াম্না হরাওরমগদগে হায়বা ঐহাক্না খঙই। মোধেরানা পুৱারী অমা শেমখ্রে।”
মোধেরাগী সুর্য় মন্দিরগী মতাংদা
“মসি উবা ফংবদা ঐহাক্না নুংঙাইবা পোকই। নখোয়গী খোঙচৎকী মতাংদা নখোয়না থ্রেদ তৌখিবা ঐহাক্না উবা ফংখি। ভারতকী পুৱারী ওইরবা অমসুং লমকোইবশিংগী মফমশিং চাউখৎহন্নবা অফবা লম্বীনি।”