Prime Minister's Office
PM replies to citizens’ comments on his visit to Modhera
10 OCT 2022 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to citizens’ comments on his visit to Modhera.
The Prime Minister tweeted;
On Modhera being declared a 24 x 7 solar-powered village:
“I can imagine your happiness. Modhera has scripted history.”
On Sun Temple in Modhera
“I’m happy to see this. I also saw you’ve done a thread on your visit. Good way to popularise India’s historical and tourist places.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মোধেৰা ভ্ৰমণত নাগৰিকসকলৰ প্ৰতিক্ৰিয়াৰ প্ৰতি সঁহাৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
10 OCT 2022 11:29AM by PIB Guwahati
মোধেৰা ভ্ৰমণ সন্দৰ্ভত নাগৰিকসকলৰ মন্তব্যৰ উত্তৰ দিয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
মোধেৰাক 24X7 সৌৰশক্তিচালিত গাওঁ হিচাপে ঘোষণা কৰা হৈছে:
"মই আপোনালোকৰ সুখ কল্পনা কৰিব পাৰিছো। মোধেৰাই ইতিহাস ৰচনা কৰিছে।"
মোধেৰাৰ সূৰ্য মন্দিৰত
"মই সেইটো দেখি সুখী।" মই এইটোও লক্ষ্য কৰিছিলো যে আপুনি আপোনাৰ যাত্ৰাটো উদ্দেশ্যপূৰ্ণ ভাৱে এক যোগসূত্ৰ প্ৰস্তুত কৰিছিল। ভাৰতৰ ঐতিহাসিক আৰু পৰ্যটনথলীসমূহক জনপ্ৰিয় কৰাৰ এইটো এটা ভাল উপায়।