Prime Minister's Office
PM responds to citizens’ comments on projects in Himachal Pradesh
05 OCT 2022 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today responded to citizens’ comments regarding projects in Himachal Pradesh. The Prime Minister is enroute to Himachal Pradesh for dedication and foundation stone laying of these projects.
On dedication of AIIMS Bilaspur, whose foundation stone was also laid by the Prime Minister:
On 31 km long project for four laning of the National Highway from Pinjore to Nalagarh on NH-105, worth over Rs. 1690 crore.:

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହିମାଚଳ ପ୍ରଦେଶରେ ପ୍ରକଳ୍ପ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ନାଗରିକଙ୍କ ମନ୍ତବ୍ୟ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ରଖିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 OCT 2022 7:43AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହିମାଚଳ ପ୍ରଦେଶରେ ପ୍ରକଳ୍ପ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ନାଗରିକଙ୍କ ମନ୍ତବ୍ୟ ଉପରେ ଆଜି ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇଛନ୍ତି । ଏହି ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡିକର ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ତଥା ଭିତ୍ତିପ୍ରସ୍ତର ସ୍ଥାପନ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ହିମାଚଳ ପ୍ରଦେଶକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏମ୍‍ସ ବିଲାସପୁରର ଉତ୍ସର୍ଗ ଉପରେ, ଯାହାର ମୂଳଦୁଆ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ମଧ୍ୟ ରଖାଯାଇଥିଲା:
୧୬୯୦ କୋଟିରୁ ଉର୍ଦ୍ଧ୍ୱ ଅର୍ଥରେ ୧୦୫ ନମ୍ବର ଜାତୀୟ ରାଜପଥର ପିଞ୍ଜୋର ଠାରୁ ନାଲାଗଡ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୩୧ କିଲୋମିଟର ଦୈର୍ଘ୍ୟ ଚାରି ଲେନ୍‍ ବିଶିଷ୍ଟ ପ୍ରକଳ୍ପ ।