প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী হিমাচল প্রদেশকী প্রোজেক্তশিংদা প্রজাশিংনা পীরকপা কম্মেন্তশিংগী পাউখুম পীখ্রে
05 OCT 2022 10:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হিমাচল প্রদেশতা পাইখৎলিবা প্রোজেক্তশিংগী মতাংদা পীরকপা প্রজাশিংগী কম্মেন্তশিংগী পাউখুম পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা প্রোজেক্তশিং অসি খুৎশিন্ননবা অমসুং উরেপ-উয়ুং তম্নবগীদমক লম্বীদা লৈরি।
প্রধান মন্ত্রীনা উরেপ-উয়ুং তমখিবা এম্স বিলাসপুর খুৎশিন্নবগী মতাংদা:
লুপা করোর ১৬৯০রোম ওইবা পিঞ্জোরদগী নালাগর ফাওবগী নেস্নেল হায়ৱেগী লেন মরি ওনপগী কিমি ৩১ শাংবা প্রোজেক্তকী মতাংদা:

Prime Minister's Office
PM responds to citizens’ comments on projects in Himachal Pradesh
05 OCT 2022 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today responded to citizens’ comments regarding projects in Himachal Pradesh. The Prime Minister is enroute to Himachal Pradesh for dedication and foundation stone laying of these projects.
On dedication of AIIMS Bilaspur, whose foundation stone was also laid by the Prime Minister:
On 31 km long project for four laning of the National Highway from Pinjore to Nalagarh on NH-105, worth over Rs. 1690 crore.: