Prime Minister's Office
PM calls induction of LCH ‘Prachanda’ a special moment
03 OCT 2022 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated every Indian on induction of LCH ‘Prachanda’ in defence forces.
Quoting a tweet from Raksha Mantri Shri Rajnath Singh, the Prime Minister tweeted:
“The induction of LCH ‘Prachanda’ is a special moment for the collective resolve of 130 crore Indians to make our nation strong and self-reliant in the defence sector. Congratulations to every Indian!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এল.সি.ঐচ. 'প্রচন্দা'গী ইন্দক্সনবু অখন্নবা মীৎকুপ অমনি হায়খ্রে
03 OCT 2022 9:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত মচা খুদিংমক্কী মফমদা এল.সি.ঐচ. 'প্রচন্দা'না ঙাকশেলগী ফোর্সেসতা ইন্দক্ত তৌখিববু হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহগী ত্বীৎ অমা পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"এল.সি.ঐচ. 'প্রচন্দা'গী ইন্দক্সন তৌখিবসি ভারত মচা করোর ১৩০না ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কন্নবা অমসুং দিফেন্স সেক্তরদা ইরোমদোম লেপচবা ঙম্নবগী লৌখিবা অপুনবা ৱারেপকী অখন্নবা মীৎকুপ অমনি। ভারত মচা খুদিংমক্কী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি!"