Prime Minister's Office
PM pays condolences after demise of renowned archeologist Shri Braj Basi Lal
10 SEP 2022 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his condolences after the demise of renowned archeologist Shri Braj Basi Lal.
The Prime Minister tweeted;
“Shri BB Lal was an outstanding personality. His contributions to culture and archaeology are unparalleled. He will be remembered as a great intellectual who deepened our connect with our rich past. Pained by his demise. My thoughts are with his family and friends. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমিং লৈরবা আর্কিওলোজিস্ত শ্রী ব্রাজ বাসী লালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 SEP 2022 3:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা আর্কিওলোজিস্ত শ্রী ব্রাজ বাসী লালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শ্রী বি.বি. লাল অসি থোইদোক-হেন্দোকপা গুন চেল্লি। মহাক্না কলচর অমসুং আর্কিওলোজীগী লমদা শরুক তমখিবা অদুগী লম্বা লৈরোই। মহাক অসি ঐখোয়গী ফজরবা হৌখ্রবা মতম অদুগা ঐখোয়গী মরক্তা অচেৎপা মরী লৈহনখিবা অথোইবা লৌশিং লৈবা মীশক অমা ওইনা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি!”