Prime Minister's Office
PM condoles demise of Karnataka Minister, Shri Umesh Katti
07 SEP 2022 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of Karnataka Minister, Shri Umesh Katti.
The Prime Minister tweeted;
"Shri Umesh Katti Ji was an experienced leader who made rich contributions to Karnataka’s development. Pained by his demise. My thoughts are with his family and supporters in this tragic hour. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাগী মন্ত্রী, শ্রী উমেশ কত্তীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
07 SEP 2022 10:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী মন্ত্রী, শ্রী উমেশ কত্তীনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না হায়খিঃ
"শ্রী উমেশ কত্তী অসি কর্নাতকাগী চাউখৎ-থৌরাংদা য়াম্না চাউনা শরুক য়ারম্বা এক্সপেরিএন্স লৈরবা লুচিংবা অমনি। ঙসিগী অৱাবা মিৎকুপ অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি"।