প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কৰ্ণাটকৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী উমেশ কট্টীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
07 SEP 2022 10:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কৰ্ণাটকৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী উমেশ কট্টীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী কয়,
“শ্ৰী উমেশ কট্টী জী এগৰাকী অভিজ্ঞতাসম্পন্ন নেতা আছিল, যিগৰাকীয়ে কৰ্ণাটকৰ উন্নয়নত যথেষ্ট অৱদান আগবঢ়াইছিল৷ তেওঁৰ বিয়োগ মৰ্মাহত হৈছো৷ এই দুখৰ মুহূৰ্তত মই তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Karnataka Minister, Shri Umesh Katti
07 SEP 2022 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of Karnataka Minister, Shri Umesh Katti.
The Prime Minister tweeted;
"Shri Umesh Katti Ji was an experienced leader who made rich contributions to Karnataka’s development. Pained by his demise. My thoughts are with his family and supporters in this tragic hour. Om Shanti."