Prime Minister's Office
PM invites ideas and inputs for Mann Ki Baat
17 AUG 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and inputs for upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 28th August 2022 at 11 AM. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Looking forward to ideas and inputs for the upcoming #MannKiBaat programme on 28th August. Write on MyGov or the NaMo App. Alternatively, record a message by dialling 1800-11-7800.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-august-2022/?target=inapp&type=group_issue&nid=333371"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কী বাতৰ বাবে জনসাধাৰণক নিজৰ চিন্তা-ধাৰাৰে অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 AUG 2022 9:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ চনৰ ২৮ আগষ্টৰ পুৱা ১১ বজাত অনুসূচীত মন কী বাতৰ আগন্তুক খণ্ডৰ বাবে জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ চিন্তা-ধাৰা আৰু তথ্য ভাগ বতৰা কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছে। চিন্তা-ধাৰাসমূহ মাইগভ, নমো এপত ভাগ বতৰা কৰিব পাৰিব, বা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰলৈ ডায়েল কৰিব পাৰিব।
মাইগভৰ আমন্ত্ৰণ ভাগ-বতৰা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"২৮ আগষ্টত আগন্তুক #MannKiBaat কাৰ্যসূচীৰ বাবে চিন্তা-ধাৰা আৰু ইনপুটৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছো। মাইগভ বা নমো এপত লিখক। বৈকল্পিকভাৱে, ১৮০০-১১-৭৮০০ ডায়েল কৰি এটা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰক।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-august-2022/?target=inapp&type=group_issue&nid=333371"